Skip to content Skip to footer

Over mij

VANUIT MIJN HART

Yoga, mindfulness, mantra, ademwerk, maar ook de kracht van sisterhood en de wijsheid uit de Chinese geneeskunde en Ayurveda zijn belangrijke ankers in mijn leven. Ik voel de levensenergie stromen, mijn hart is open, er is verbinding met mezelf wat zorgt voor een gevoel van rust. Dit gun ik jou ook. Met mijn yogalessen, retreats en sisterhood cirkels help ik je te ontspannen en die verbinding met jezelf te maken om vanuit die plek ook met de ander te verbinden.

Ik leef zoveel mogelijk vanuit mijn hart. Om dit te bereiken heb ik een persoonlijke reis afgelegd en blijf ik ontdekken. Zo’n 15 jaar geleden kwam yoga in mijn leven als rustpunt tijdens een hectische baan en een druk sociaal leven.

Op het moment dat ik een burn-out kreeg, viel het kwartje en heb ik het roer omgegooid. Wij wonen op een prachtige rustige plek met een mooie grote tuin waar mijn schoonouders al hun liefde aan geven. Paadjes met bomen, planten, bloemen, kunst en… een yurt.

Zelf ben ik dol op eeuwenoude wijsheden.De reis van het leven geeft nieuwe inzichten en uitdagingen. Door hier dagelijks aandacht aan te geven ontstaat persoonlijke groei. Er zijn een aantal gewoontes die mij persoonlijk hebben geholpen die ik graag bij je onder de aandacht breng. Het is sinds 2015 mijn missie om mijn kennis te delen en hiermee anderen te ondersteunen bij een mooi en liefdevol en verbonden leven.

Ik hoop jou te ontmoeten in mijn prachtige yurt tijdens een yoga les, een retreat of een vrouwencirkel.

Liefs, Lonneke

lonneke-1

Ervaringen

ANDEREN OVER MIJ

”Lonneke is een zacht en warm mens die ruimte en rust creëert zodat je je tijdens de yogales veilig en vertrouwd voelt. In het overdragen van kennis is ze waardevrij en liefdevol. Ze werkt intuïtief en integer.”

Ingeborg van der Kerk

Ingeborg van der Kerk

”Ik ben fan van Lonneke en haar fijne lessen! Het is zo fijn dat ik elke week een moment voor mezelf heb. Na de yinyoga voel ik mij echt altijd anders! Ik heb door de yoga, de retraites, de mantra’s en gesprekken met Lonneke meer zelfliefde en zelfcompassie gekregen. Ik ben hier onwijs blij mee!”

Annemijn Janssen

Annemijn Janssen

Not really knowing what to expect, I arrived at Lonneke’s house in the middle of rural Dutch countryside on a late Autumn afternoon. I was looking forward to an afternoon of relaxing Yoga. The workshop and the accompanying  evening chants, led so skillfully by Lonneke, were pitched beautifully to enhance the feeling of peace and mindfulness that we had all achieved.  Everything, including the super delicious food, had been planned to perfection. Thank you Lonneke for an unforgettable experience.”

Cathleen Kilbane

Meer inspiratie?

BLIJF OP DE HOOGTE

Meld je aan voor mijn nieuwsbrief

Als je je aanmeld voor mijn Feel Your Heart nieuwsbrief zal ik je op de hoogte houden van mijn belevenissen,zal ik je tips geven en ben je als eerste op de hoogte van nieuwe Treat Yourself data en speciale avonden.

Ontwerp en techniek door 12design © 2024