Skip to content Skip to footer
VERBONDENHEID

Sisterhood

Sisterhood of zusterschap is een verbondenheid tussen vrouwen, iets wat al bestaat sinds vrouwen bestaan. Als vrouwen met elkaar verbinden ontstaat er magie. Magie ontstaat als een ieder in de groep zich veilig voelt, zich gesteund en gerespecteerd voelt en we er echt voor elkaar zijn in zachtheid en vanuit daar onze vrouwelijke kracht mogen voelen. De magie van een community van vrouwen waar we elkaar in liefde dragen en vasthouden.

Ik organiseer met al mijn liefde sister cirkels, dit zijn vrouwencirkels waar we als vrouwen, zusters samen mogen komen in gelijkwaardigheid en elkaar mogen dragen. Momenten waar we in het samenzijn mogen thuiskomen bij onszelf. Een veilige plek om alles te verwelkomen wat er in jou leeft. Een plek waar jij helemaal vrouw mag zijn, jezelf mag zijn, je kwetsbaarheid mag laten zien, jouw eigen wijsheid mag omarmen en je innerlijke kracht mag voelen.

De samenkomsten leid ik liefdevol en intuïtief. In het samenzijn voel ik vanuit mijn aanwezigheid in het moment wat er nodig is, daarbij werken we met energie (het onzichtbare) en het lichaam, het aardse, het menszijn. Daarnaast neem ik de wijs- heid van de natuur (seizoenen en  de maan) en moeder Aarde mee. Onderdelen die aan bod komen:

Deze vrouwen cirkels organiseer ik op onze magische plek in mijn yurt. De yurt geeft daarbij een zachte bedding met een vrouwelijke energie en de verbinding met de elementen. En ons land geeft ons alles wat wij nodig hebben om jezelf te mogen ZIJN.

Mijn aanbod voor jou mooie vrouw bestaat uit losse sister cirkels, een halfjaar sister cirkel reis en in de zomer een sister retreat  (2 daagse).

Sister cirkel

Een open vrouwencirkel voor iedere vrouw om te verbinden met jezelf en elkaar en de kracht van sisterhood te mogen ervaren.

Deze sister cirkels vinden 4x per jaar plaats en staan in het teken van het seizoen.

Data:

ZOMER
Donderdag 20 juni 19.00-22.00u

HERFST
Donderdag 19 september  19.00-22.00u

WINTER
Donderdag 19 december 19.00-22.00u

LENTE
Maart/april 2025 

Kosten per cirkel: €55
Aanmelden voor 4 cirkels: €199

Sister - reis

Een vrouwencirkel waarin we een half jaar met een vaste groep vrouwen op reis gaan met elkaar. De kracht van deze samenkomsten zit in de verdieping van de verbinding met jezelf en met elkaar. We herinneren elkaar elke keer weer aan wie we zijn en dat we niet alleen zijn in deze reis als vrouw op aarde.

We beginnen deze reis met een hele dag. Daarna komen we 3 keer een dagdeel samen en we sluiten af met een dag waar we ons vrouw zijn vieren.

Data:

DONDERDAG
4 april 10.00-16.00

DONDERDAG
16 mei 10.00-13.00

DONDERDAG
6 juni
10.00-13.00

DONDERDAG
11 juli 10.00-13.00

DONDERDAG
5 september 11.00-19.00

Kosten
Early bird €555,-
Late bird €666,-

samen ZIJN

Sister - retreat

2 Hele dagen een reis maken met een prachtige groep sisters, om te herinneren, te verbinden, te zijn.
Samen ZIJN om de magie van sisterhood te ervaren.

DATA TBD
Kosten €444,-

Inclusief overnachting in de yurt of zelf meegebrachte tent.
Inclusief gezonde voedzame biologische maaltijden.

Ontwerp en techniek door 12design © 2024