Skip to content Skip to footer

Tuin

VOL INSPIRATIE

Eind november 2022 zijn Joost en ik officieel landeigenaren. En dat van een prachtig stuk land, tuin, hoe je het ook noemen wilt. Wij hebben de tuin overgenomen van Joost’s ouders. Een fantastische en tegelijkertijd ook spannende uitdaging!

In ieder geval blijft het een mooie inspirerende plek voor verbinding en rust, waar de yurt en al het moois wat daar plaatsvindt al een enorme bijdrage aan levert. Verder willen wij een aantal leuke plekjes met kleine huisjes (pipowagen, tipi) creëren om te verhuren en een plek voor iemand of een stel die zelf een tiny huisje heeft om voor wat een bepaalde tijd hier te wonen en dan ook te helpen met de tuin.

Want ja… deze prachtige tuin met al zijn bomen, planten en bloemen heeft ook veel onderhoud nodig.

Omdat wij beiden het verbinden met elkaar en anderen zo belangrijk vinden, zijn we begonnen met het organiseren van vrijwilligers tuindagen. De eerste editie heeft plaatsgevonden en was ontzettend leuk. Het was een verbindende, gezellige, ontspannen en aardende dag. En we hebben ook nog eens flink wat werk verzet

Vanaf komend jaar zullen wij iedere 2 maanden zo’n dag organiseren. Iedereen is hier welkom, wel of geen ervaring met tuinieren, allemaal goed! Tijdens zo’n dag wordt er voor koffie, thee, lekkers en lunch gezorgd.

Aankomende data tuindagen voor vrijwilligers

INSPIRATIETUIN

VRIJDAG 13 januari
VRIJDAG 17 maart
VRIJDAG 12 mei
VRIJDAG 16 juni

Sfeerimpressie van onze tuin en tuindagen
logo-wit
Adres en contact

Dijkgraafweg 14
2391 NV Hazerswoude-dorp

06 192 028 23
lonneke@feelyourheart.nl

Ontwerp en techniek door 12design © 2023