Skip to content Skip to footer

Tuin

VOL INSPIRATIE

Eind november 2022 zijn Joost en ik officieel landeigenaren. En dat van een prachtig stuk land, tuin, hoe je het ook noemen wilt. Wij hebben de tuin overgenomen van Joost’s ouders. Een fantastische en tegelijkertijd ook spannende uitdaging!

De tuin is een mooie inspirerende plek voor verbinding en rust, waar de yurt en al het moois wat daar plaatsvindt een enorme bijdrage aan levert. En ondertussen zijn er ook 2 prachtige vakantiehuisjes, de tiny en de kleine yurt. Plekjes waar je helemaal tot rust kan komen, alleen of met zn tweetjes. De huisjes zijn van alle gemakken voorzien.

Onze magische plek heeft ook liefde en aandacht nodig. Omdat wij beiden het verbinden met elkaar en anderen zo belangrijk vinden, zijn we begonnen met het organiseren van vrijwilligers tuindagen. Hier zijn we nu een tijd mee bezig en dit vinden wij en de vrijwilligers ontzettend leuk. Het zijn verbindende, gezellige, ontspannen en aardende dagen. En we verzetten ook nog eens flink wat werk.

Iedere maand organiseren wij zo’n tuindag. Iedereen is hier welkom, wel of geen ervaring met tuinieren, allemaal goed! Tijdens zo’n dag wordt er voor koffie, thee, lekkers en lunch gezorgd.

Aankomende data tuindagen voor vrijwilligers

INSPIRATIETUIN


VRIJDAG 19 april
VRIJDAG 10 mei
VRIJDAG 14 juni
VRIJDAG 12 juli

AANMELDEN kan door een email te sturen naar lonneke@feelyourheart.nl

Sfeerimpressie van onze tuin en tuindagen

Ontwerp en techniek door 12design © 2024