Skip to content Skip to footer

Retreats

TREAT YOURSELF

Een moment om helemaal op te laden en tot jezelf te komen in een prachtige omgeving.  Zo’n retreat is een cadeau voor jezelf. Elk retreat kies ik een thema waar ik mee werk.

Een retreat geeft jou de tijd om even uit de dagelijkse sleur te stappen en hierin begeleid ik je met liefde. Ik creëer de ruimte om weer de verbinding met jezelf te maken. Thuis te komen. Dit doen we door middel van uiteenlopende sessies in mijn yurt, verbinding met de natuur in de tuin. Je mag je laten verwennen door mijn heerlijke ayurvedische maaltijden, snacks en taart.

Tijdens een retreat zijn de groepen klein, ca 10 personen. Er is persoonlijke aandacht en het thema wat ik gekozen heb, zorgt voor verdieping en helpt jou om thuis te komen bij jezelf. Ik stop al mijn liefde in de lessen, het creëren van een fijne ruimte en natuurlijk in de de lekkere en gezonde ayurvedische maaltijden, taarten en snacks. De sessies in de yurt zijn uiteenlopend, van zachte hatha yoga en chi kung, ademwerk, mindfulness en compassie oefeningen, yin yoga, restorative yoga, yoga nidra en mantra’s. En ik begeleid jullie met de helende klanken van mijn stem en mooie instrument.

Sommige retreats zijn in stilte. Als dat zo is staat het erbij vermeldt. In de stilte ontstaat ruimte om te voelen, ruimte om te zijn, ruimte voor overgave.
 
Ik begeleid retreats alleen en soms ook met iemand samen. De vrouwen waar ik mee samenwerk zijn een mooie aanvulling op wat ik doe.

Op het spiritueel platform www.beyondprikkels.nl van Noëlle staat een mooie ervaring van een retreatdag bij mij.
 
 
Sfeerimpressie retreats

Komende data

TREAT YOURSELF

VRIJDAG 8 maart – Yoga, Breath & Sound met Lydia Elbertzhagen (EN) 
DONDERDAG 25 april – Yoga, Mantra & Yoga nidra
VRIJDAG 31 mei – Yoga, Ademwerk & Yoga nidra
ZATERDAG 29 juni – Yoga, Ademwerk & Yoga nidra

Treat Yourself - 9 februari
MORNING ROUTINE YOGA, MANTRA & YOGA NIDRA
met JENNY SCHOENMANN

If you learn to love and care for yourself – Magic happens.

Jenny and I will guide you through a day full of Self-love, care, and rest.

You will enjoy practices, including the magical morning yoga movements, self-love, and self-care routines. Further practices include journaling, mantra singing, deep relaxation practices, breathing,  sharing moments, and nourishments. All of this is to increase your well-being, and self-awareness and to support you on your journey to invite positive change into your day-to-day life.

We created a program that will leave you rested, deeply nourished, in connection with yourself, inspired, and some new insights about yourself and your needs and desires.

This day will offer you practices, time, and the space for self-connection, self-reflection, and self-care to nourish your whole being, to restore and develop a connection with your intuitive voice of wisdom.
You can make these practices part of your day-to-day life for a lasting positive change.

This day is from 9.30-17.00h. If you want to know more about Jenny you can find it here
And you can buy your early bird ticket here

Treat Yourself - 8 maart
YOGA, BREATH & SOUND
met LYDIA ELBERTZHAGEN

On this beautiful one day retreat Lonneke and Lydia are combining their passions for Yoga, Sound & Breathwork & sisterhood to guide you to your deeper inner peace within.  

We will open with tea, healthy snacks and a sharing circle. We will connect to our bodies with gentle yoga, meditation and breath practices to really feel and be present in that very moment.  During the practice you will be nourished by healing sounds. 

We will connect to the wonderful nature we are surrounded with and being nourished by an ayurvedic lunch. In the afternoon we will release whatever we don’t need anymore in a breath work session and  being guided back to our true nature by beautiful Alchemy Crystal Singing bowls. Listening to the sound of Alchemy Crystal singing bowls allows us to relax our body and to quiet our mind. During the sounds you can enter the Theta brainwave state – a deep meditative state where creativity is boosted and healing happens. 

After a delicious cake you will go home relaxed, recharged and full of love for yourself. 

This day is from 10.30-17.30h. Buy your early-bird ticket here.
And click here for more info about Lydia.
 
Treat Yourself - 31 Mei
YOGA, ADEMWERK & YOGA NIDRA
Op deze mooie lente dag is er een moment voor jou, zelfs een hele dag alleen voor jou. Een dag om de verbinding met je lijf te maken, te voelen en stil te staan. 
 
De lente is net begonnen en als we naar buiten kijken begint alles weer te groeien en bloeien. Dit is een prachtig moment om een dag met jezelf te verbinden om de energie van de lente te laten ontwaken in jou. Ik neem je deze dag mee op reis in jezelf op een zachte manier zodat jij kan voelen waar jij de komende tijd je aandacht op mag richten.
 
Ik begeleid je op deze dag om op een diep niveau verbinding te maken met jezelf door middel van zachte yoga en meditatie in de ochtend. Je kunt jezelf voelen en vanuit daar verbinden maken met elkaar en je omgeving. Ik maak een heerlijke gezonde biologische en vegetarische maaltijd waarbij je zintuigen worden geprikkeld. In de middag gaan we met de adem op een liefdevolle manier nog dieper in onszelf zakken. We sluiten af met een diepe ontspanning (yoga nidra). Na een stukje heerlijke taart ga jij opgeladen en met nieuwe inzichten naar huis.
 
 En je kunt je Early bird ticket  hier kopen.
Treat Yourself - 25 April
YOGA, MANTRA & YOGA NIDRA
Op deze mooie lente dag is er een moment voor jou, zelfs een hele dag alleen voor jou. Een dag om de verbinding met je lijf te maken, te voelen en stil te staan. 
 
De lente is net begonnen en als we naar buiten kijken begint alles weer te groeien en bloeien. Dit is een prachtig moment om een dag met jezelf te verbinden om de energie van de lente te laten ontwaken in jou. Ik neem je deze dag mee op reis in jezelf op een zachte manier zodat jij kan voelen waar jij de komende tijd je aandacht op mag richten.
 
Ik begeleid je op deze dag om op een diep niveau verbinding te maken met jezelf door middel van zachte yoga en meditatie in de ochtend. Je kunt jezelf voelen en vanuit daar verbinden maken met elkaar en je omgeving. Ik maak een heerlijke gezonde biologische en vegetarische maaltijd waarbij je zintuigen worden geprikkeld. In de middag verbinden we door middel van klank en mantra, ons hart wordt geopend en. We sluiten af met een diepe ontspanning (yoga nidra). Na een stukje heerlijke taart ga jij opgeladen en met nieuwe inzichten naar huis.
 
 
 En je kunt je Early bird ticket  hier kopen.
Retreat programma
zaterdag/zondag
HET ULTIEME CADEAU VOOR JEZELF
10.30 aankomst met thee en wat lekkers
11.00 chi kung / hatha / restorative / yin / ademen, stilte,
zelfcompassie, zachtheid
13.00 stilte wandeling
13.30 ayurvedische lunch
14.30 ademwerk / mantrazingen / soundhealing /
yoganidra, thee en zelfgemaakte taart
17.00 afsluiting
Retreat programma
doordeweeks
HET ULTIEME CADEAU VOOR JEZELF
10.00 aankomst met thee en wat lekkers
10.30 chi kung / hatha /restorative / yin / ademen, stilte,
zelfcompassie, zachtheid
12.30 stilte wandeling
13.00 ayurvedische lunch
14.00  ademwerk / mantrazingen / soundhealing /
yoganidra thee en zelfgemaakte taart
16.30 afsluiting

Treat Yourself

écht even tijd voor jezelf
ONTDEK

De yurt

Mijn nieuwe magische Yurt is het middelpunt van alles wat ik doe.
Bekijk de video hieronder en maak kennis met deze magische plek.

Wat levert een retreat op?

Ik leer je:

Elke treat yourself dag kies ik een ander thema, zodat je ook vaker kunt komen om jezelf gezond te houden.

 

10-Daagse ayurvedische lente detox

Ayurvedische lente reset voor lichaam en geest
Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden evenementen, bekijk/download ze hier.

Ontwerp en techniek door 12design © 2024