Skip to content Skip to footer

De yurt

EEN MAGISCHE PLEK

In september 2020 hebben wij een yurt in de tuin gezet. Het is een magische plek, een prachtige ronde ruimte van natuurlijke materialen en veel licht. Deze plek verhuur ik per dag of dagdeel aan spaceholders en trainers voor het ontplooien van eigen sessies. Ook is de yurt beschikbaar als creatieve vergaderruimte.

Verhuur Yurt
Heb jij de passie om verbinding te creëren en wil je dat op een plek doen die dit ondersteunt? Zoek je een ruimte om jouw retreat, ceremonie, trainingen, workshops of lessen te geven? Je kunt mijn magische Yurt voor een hele dag of een dagdeel huren. De yurt en onze prachtige tuin staan volledig tot je beschikking en ik kan de houtkachel voor je opstoken. Tevens kan ik voor jouw deelnemers naar wens lunch en/of hapjes verzorgen. Maar je mag dit ook zelf (laten) verzorgen. Alles is bespreekbaar. De Yurt is ook voor vergaderingen en creatieve brainstormsessies te huur.
Neem contact met me op voor een offerte op maat voor jou gemaakt.

Oorsprong

Een yurt/joert is oorspronkelijk een traditionele ronde tent die werd gebruikt voor bewoning van rondtrekkende nomaden. De letterlijke vertaling van Yurt is ‘thuis’. Mijn bedoeling van de Yurt is ook dat je je echt thuis voelt. Bovendien zorgt de ronde vorm voor een mooie verbinding en voldoende ruimte voor alle deelnemers. Mijn magische yurt heb ik sfeervol ingericht voor de yogo en mindfulness lessen die ik geef. Het heeft een glazen dak voor een natuurlijke lichtinval.

ONTDEK

De yurt

Mijn nieuwe magische Yurt is het middelpunt van alles wat ik doe.
Bekijk de video hieronder en maak kennis met deze magische plek.

Sfeerimpressie van de tuin

BEWUSTE

Feestjes

Mijn yurt is ook de perfect plek voor een bijzonder feestje. Een bewuste verjaardag, een vrijgezellenfeest, een babyshower of vriendinnendagen.
Neem gerust contact met me op om te mogelijkheden te bespreken.

Algemene voorwaarden

Voor de verhuur van de yurt heb ik een aantal algemene voorwaarden opgesteld, bekijk/download ze hier.

Ontwerp en techniek door 12design © 2024