Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Lonnie’s Chocolade

Lonnie’s chocolade

Heerlijke chocolaatjes voor een feestelijk moment

Ingrediënten
  

  • 150 g chocolade naar keuze (ik neem 85%)
  • handje noten naar keuze (ik neem vaak amandel, hazelnoot of pistachenootjes)
  • paar druppels etherische olie naar keuze (ik doe vaak sinaasappel of pepermunt maar laat mij vooral weten als je een andere lekkere combi gevonden hebt)
  • 1/2 tl grof keltisch zeezout
  • optioneel rozenblaadjes(ziet er wel leuk uit :))

Instructies
 

  • rooster de noten in een pan en laat afkoelen
  • hak de noten fijn
  • smelt de chocolade au bain marie
  • mix de chocolade met de noten
  • voeg de etherische olie toe, hoeveelheid naar smaak
  • leg een bakpapiertje in een ovenschaal en verspreid de chocola over het bakpapier
  • strooi het Keltisch zeezout en de rozenblaadjes erover
  • laat het hard worden in de koelkast
  • na een tijdje kun je het eruit halen en de chocola in de gewenste grootte stukken breken
  • enjoy!

Ontwerp en techniek door 12design © 2025