Lonnie’s chocolade
Heerlijke chocolaatjes voor een feestelijk moment
Ingrediënten
- 150 g chocolade naar keuze (ik neem 85%)
- handje noten naar keuze (ik neem vaak amandel, hazelnoot of pistachenootjes)
- paar druppels etherische olie naar keuze (ik doe vaak sinaasappel of pepermunt maar laat mij vooral weten als je een andere lekkere combi gevonden hebt)
- 1/2 tl grof keltisch zeezout
- optioneel rozenblaadjes(ziet er wel leuk uit :))
Instructies
- rooster de noten in een pan en laat afkoelen
- hak de noten fijn
- smelt de chocolade au bain marie
- mix de chocolade met de noten
- voeg de etherische olie toe, hoeveelheid naar smaak
- leg een bakpapiertje in een ovenschaal en verspreid de chocola over het bakpapier
- strooi het Keltisch zeezout en de rozenblaadjes erover
- laat het hard worden in de koelkast
- na een tijdje kun je het eruit halen en de chocola in de gewenste grootte stukken breken
- enjoy!